hits

JEG BLE SJEKKET FOR ALLE KJØNNSSYKDOMMER INKL HIV ETTER OSLOKOKKEN BLE AVSLØRT


 


 

Jeg har nå fått masse meldinger både på facebook og snapchat hvor jeg blir beskyldt for å være puppemodellen fra hemmelig.com som har spredt masse kjønnsykdommer (en eller flere står det vel her). Jeg får ikke svart noen på facebook siden jeg er utestengt fra messenger på livstid (bare fra å svare), men jeg får jo sett noen av meldingene likevel og synes det er teit at folk mistenker meg. På en annen måte så skjønner jeg at folk tror det er meg det er snakk om siden veldig mange har fått med seg at jeg måtte sjekkes for alt av kjønnsykdommer inkludert HIV og Hepatitt i Februar. Skal det være slik at alle skal dømme meg og tro jeg sprer kjønnssykdommer bare fordi jeg var uheldig å rota meg borti en kokk som pulte rundt i hele landet på alle sine viktige "jobbreiser"? Bare fordi jeg var litt godtroende å faktisk trodde jeg var den eneste kjæresten han hadde? Ja, jeg var ikke den eneste av kjærestene eller elskerinnene hans som ble sjokkert da vi oppdaget at han hadde flere kjærester og elskerinner i hver by! 


 

Grunnen til at jeg sjekket meg for HIV og Hepatitt osv var ikke fordi jeg selv hadde holdt på med noe som kunne tilsi at jeg burde ha blitt smittet av det. Det var noe jeg ble sjekket for fordi han både hadde vært en uke på utdrikningslag med andre kokker i Las Vegas og høvlet over alt han kom over. I tillegg er det viktig å sjekke seg for Hepatitt når folk holder på med stoff (noe jeg ikke viste noe om da vi var sammen). Så jeg tror egentlig folk bør legge død denne hetsingen om at en puppemodell fra nord har spredt kjønnssykdommer og heller tenke seg om 2 ganger. Kanskje dere har vært på en av de mange kjærestene/elskerinnene til en av de flinkeste kokkene i Oslo som også er fra nord? Da er det nemlig der skylden ligger og ikke hos meg for jeg og flere av kjærestene hans hjorde det slutt så snart jeg hadde avslørt hva faenskapet holdt på med! Dere kan trygt skrive med meg på hemmelig.com uten å være bekymret for noe smittsomme sykdommer. Jeg heter lotteninja på hemmelig. Det eneste jeg har av bokstaver er ikke smittsomt.

 

SÅ DU KAN TRYGT POSTE DETTE PÅ VEGGEN TIL NOEN SOM VILLE HATT SEX MED MEG ;)

 

 

 

Jeg aktiv på vip-snappen hver dag hvor jeg liker å by på meg selv (vise hud)!  

 SNAPCHAT: LOTTENINJA     -     Instagram @fitfager


NINJAVIP.COM (bilder og videoer for 18+) 

Jeg sender bilder på sms: 41716306 (29 kr pr. svar/bilde)!

12 kommentarer

Laurie Deline

19.04.2017 kl.16:45

Uff da. Trist å høre!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

19.04.2017 kl.16:50

Laurie Deline: ja, det var ikke særlig kult :/ men oppi all utroskapen fikk jeg 2 nye venninner da (den ene kjæresten og elskerinna hans) blir nok å le av dette om noen år, men foreløpig blir vi fortsatt bare kvalm av å tenke på at det finnes slike folk..

19.04.2017 kl.18:49

Hahahaha... "dere kan skrive til meg på hemmelig.com uten å bli smittet"... dagens latter😂😂😂😂

anon

20.04.2017 kl.10:58

News article sounds like FB gossip.

Glad du er ikke sjuk.

David Woodland

21.04.2017 kl.09:22

Bruk kondom

brunetta

23.05.2017 kl.00:22

haha, det der høres jo ut som ØBD... I så fall er vi flere som har opplevd det samme! syke syke fyr!!!

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

23.05.2017 kl.20:44

brunetta: send mæ ei melding på face om du vil snakk om det :) om du også e en av oss så kan æ lægg dæ til i gruppechatten etterpå.. vi bynn å bli nån der :P

Kjell

23.05.2017 kl.23:50

ØBD - Østlandets bereiste drittsekk?

Bekjent

24.05.2017 kl.19:45

Kjenner kokken ØBD og elsker at du gjør dette! Han har fullstendig panikk og får alle rundt til å rapportere deg for krenking, men jo mer han freaker ut jo mer tydlig blir det for hans del. Fortsett som du gjør, for dette fortjener han!! Da dere var sammen var han veldig klar på at du var bare hans, men han kunne være med hvem han ville for dere var ikke "kjærester". Dette så han komme lang vei, han er tross alt en voksen mann :-)

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

26.05.2017 kl.10:31

Bekjent: jeg var ikke ute etter å bli kjæresten hans, det var han som begynte å kalle meg kjæresten sin og si at det bare var oss i tillegg til at han ringte og hadde panikk hvis jeg hadde besøk av kompiser i Nord-Norge når jeg var der på besøk. Utrolig eiesyk og kvalm fyr som jeg håper jeg slipper å bli stalket av neste gang jeg skal ut i Oslo :) han var dum nok til å ringe politiet sist han ventet på meg utenfor Nox halv 4 etter stengetid.. vet ikke hva planen hans var med å ringe politiet og få kompisene til å komme å trur oss imens han sto der som en pingle, men politiet ba dem i hvertfall holde seg unna oss, så jeg er glad han ringte dem =) voksen i alder ja, men fungerer ikke til stort annet enn å plassere mat pent på en tallerken..

Øivind Hundal

05.06.2017 kl.16:38

Og så har vi de HIV-smittedes forening som hevder at HIV-smittede *ikke* skal trenge å opplyse om sin smittestatus til sine sexpartnere.

Tim

29.06.2017 kl.12:57

Kan jeg bli med på den gruppe chatten?😜

Skriv en ny kommentar